ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΑΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΔΟΜΒΡΑΙΝΑΣ

Στις 13 Σεπτεμβρίου ημέρα Δευτέρα έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός και η επίσημε έναρξη της νέας σχολικής σεζόν για το έτος 2021-22 των μαθητών του σχολείου μας.

Τους νέους και παλαιότερους μαθητές μας, που παρουσιάστηκαν τηρώντας όλες τις οδηγίες του ΕΟΔΥ με μάσκες και self-test, υποδέχτηκαν ο γυμνασιάρχης κύριος Κουντουριώτης και οι συνάδελφοι όλων των ειδικοτήτων καθώς το σχολείο μας έχει πληρότητα σε όλες τις ειδικότητες. Τελέστηκε ο αγιασμός παρουσία του Πατέρα Στυλιανού, δόθηκαν ευχές και υποσχέσεις για μια δημιουργική και γόνιμη σχολική χρονιά. Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κύριος Μπούγιας Κωνσταντίνος απηύθυνε τις δικές του ευχές εκ μέρους της κοινότητας. Ακολούθως οι μαθητές παρέλαβαν τα βιβλία τους και πήραν το πρόγραμμα της επόμενης μέρας και ενημερώθηκαν παράλληλα για τις νέες οδηγίες του ΕΟΔΥ καθώς και το πλήθος των δραστηριοτήτων που θα ακολουθήσουν στο υπόλοιπο της χρονιάς.

Στη συνέχεια εγκαινιάστηκε το νέο γηπεδάκι μπάσκετ που έρχεται να αναβαθμίσει τις αθλητικές δραστηριότητες των μαθητών μας και ευχαριστούμε για αυτό θερμά το δήμαρχο Θηβαίος Κύριου Αναστασίου Γεώργιο, τον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής κύριο Κοβάνη Νικόλαο και τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κύριο Μπούγια Κωνσταντίνο.

Ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά σε όλους με υγεία και επιτυχία στους μαθητές μας.

Ο Διευθυντής και ο σύλλογος διδασκόντων